Mbappe için astronomik teklif

Bu sezon gösterdiği üst düzey performans ile parlayan Monaco’nun genç yıldızı için İngiltere’den inanılması güç bir teklif geldi.

Mbappe için astronomik teklif
28 Mayıs 2017 - 20:02 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 20:13

Pep Guardiola’nın ekibi Manchester City, Kylian Mbappe’yi kadrosuna katmak için 110 milyon Euro’luk transfer rekorunu aşmayı planlıyor.

130 MİLYON GÖZDEN ÇIKARILDI

Bu sezon Fransa ve Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı performansı ile göze çarpan ve Avrupa transfer piyasasının en çok dikkat çeken isimlerinden olan Kylian Mbappe’ye İngiltere’den ciddi bir talip çıktı. metro.co.uk'un haberine Manchester City, Fransız yıldız için tam 130 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.

SINIRDAN KURTULDULAR

Geçen sezon başında Finansal Fair Play barajından dolayı dilediği gibi yüksek bonservisler harcayamayan Manchester City, denetimin kalkmasının hemen ardından dünya rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Bernardo Silva’yı geçtiğimiz günlerde kadrosuna katan İngiliz ekibi, Mbappe’yi de alıp ileri üçlüde Mbappe - Agüero- Bernardo Silva üçlüsünü kurmak istiyor.

REAL MADRID DE İSTİYOR

Mbappe’yi bir başka dünya devi Real Madrid’in de istediği biliniyor. Geçen sezon Ligue 1’de 15 gol atan ve 11 asist yapan futbolcunun transferi için Real Madrid, futbolcunun vatandaşı Varane’ı devreye sokmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum