Hollywood yıldızları takım satın aldı!

Hollywood yıldızları Ryan Reynolds ve Rob McElhenney, İngiltere'den Wrexham AFC takımını satın aldı.

Hollywood yıldızları takım satın aldı!
18 Kasım 2020 - 12:15 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 12:18
Hollywood yıldızları futbol takımı satın alsa ne olurdu? Bunun cevabı geldi.

ABD'nin önde gelen aktörlerinden Ryan Reynolds ve Rob McElhenney, İngiltere Ulusal Ligi'nde (5. Lig) bulunan Wrexham AFC takımını satın aldı.

Reynolds ve McElhenney, kulübü satın aldıktan sonra hedeflerini anlattıkları bir duyuru bile yayınladılar. Bu duyuru, kulübün resmi internet sitesinden bile yayınlandı. 
''Derslerine çok iyi çalışmışlar, etkileyi bir sunumdu''

İkilinin teklifi, kulüp yönetiminde büyük pay sahibi olan taraftarların da onayından geçti. Takımın satılıp satılmaması hakkında bir toplantı yapan taraftarlar ''Derslerine iyi çalışmışlar, yaptıkları sunum çok etkileyiciydi. Taraftarların duymak isteyeceği şeylerden bahsettiler.'' diye konuştu. Wrexham AFC takımının yönetimi, kulüp taraftarlarından oluşuyor.

2 binden fazla taraftar, kulüp hakkında karar verirken takımın satılması için taraftarların %75'inin 'evet' demesi gerekiyordu. Reynolds ve McElhenney'in teklifine de 'Evet' dediler.

''Dünyanın en eski 3. takımı''

Ryan Reynolds, ''Bu kulüp dünyanın en eski 3. takımı. Dünya çapında bir kulüp haline gelmemesi için bir sebep göremiyorum. Wrexham'ı global bir güç haline getireceğiz'' sözlerini kullandı.

''Taraftarlarla birlikte içmek istiyorum!''

Galler'de bulunan takımın sahipleri olmak için çok heyecanlı olduklarını belirten ünlü aktör, ''Mümkün olduğunca çok Galler'e gidip taraftarlarla birlikte içmek istiyorum! Neden Wrexham? Çünkü bu kulübün uyuyan bir dev olduğunu düşünüyoruz. Harika bir stadyumu ve müthiş taraftarları var. Bu işi çok ciddiye alıyoruz'' diye konuştu.

Peki biz bu aktörleri nereden tanıyoruz? Ryan Reynolds'u pek çok filmde görmüşüzdür ama son olarak Deadpoll serisinden akıllara gelebilir. Rob McElhenney'i ise It's Always Sunny in Philadelphia dizisinden tanıyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum