Hooijdonk'tan van Persie açıklaması

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk, ülkesinde katıldığı bir programda van Persie- Feyenoord iddiaları hakkında yorum yaptı.

Hooijdonk'tan van Persie açıklaması
08 Ağustos 2017 - 10:53

Hollandalı eski futbolcu, Robin van Persie’nin bu yaz Fenerbahçe’den Feyenoord’a transfer olacağını düşündüğünü açıkladı.

“GERÇEKLEŞEBİLİR”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk, sarı lacivertli taraftarları üzecek bir açıklama yaptı. Eski futbolcu katıldığı programda van Persie-Feyenoord flörtünü değerlendirirken, “Ben bu transferin gerçekleşeceğine inanıyorum. Milli takım durumu için bu transfer çok önemli olacaktır. Ancak van Persie, Kuyt’ın yerini doldurmaya gelmeyecektir” diye konuştu.

HOCA DA İSTİYOR

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst da takımının Vitesse ile oynadığı maçın ardından van Persie hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, “Forvet için arayışlarımız sürüyor. van Persie için verilmiş kesin bir karar yok. Onun transferinde henüz bir sonuca ulaşılamadı” diye konuştu. Fenerbahçe cephesinden konuyla ilgili açıklama yapan yönetici Mahmut Uslu, finansal açıdan bu transfere sıcak bakılabileceğini açıklamıştı.

Robin van Persie, Sturm Graz ile Kadıköy'de oynanan rövanş maçının ikinci yarısında görev yapmış, dün geceki Cagliari maçında da ilk 45 dakikada forma giymiş ama etkili olamamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum