Arda Turan kulübeden çıkamadı

Barcelona’nın geçtiğimiz sene uçak kazası geçiren Chapecoense ile oynadığı dostluk maçına, Arda Turan detayı damga vurdu.

Arda Turan kulübeden çıkamadı
08 Ağustos 2017 - 10:45

Barça’nın 5-0 kazandığı maçta tam 11 değişiklik yapan teknik direktör Ernesto Valverade, Milli futbolcuya şans vermedi.

BARÇA RAHAT KAZANDI

Geçtiğimiz sene korkunç bir uçak kazası sonucunda 71 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının anısına yapılan maçta Barcelona, Chapecoense’yi 5-0 mağlup etti. Yardım amacıyla yapılan maçta zayıf rakibine şans tanımayan Barcelona’nın gollerini Gerard Deulofeu, Lionel Messi, Sergio Busquets ve Luis Suarez (2) kaydetti.

ARDA DETAYI

Ancak bu dostluk maçında dikkatleri çeken bir detay ise Milli futbolcu Arda Turan’ın, bir dakika bile şans bulamaması oldu. Adı son günlerde eski takımı Galatasaray ile sıkça anılan 30 yaşındaki futbolcu, 11 değişiklik yapılan maçın tümünde yedek kulübesinde oturdu. Katalan ekibinde mutsuz olduğu konuşulan Arda Turan, Douglas ile birlikte maç için ısınmaya dahi gönderilmedi.

Öte yandan Sport Muhabiri A.Roge: "Arda’nın Barcelona’daki saatleri sayılı.Valverde onu takımda istemiyor ve son maçta da oynatmadı. Bu açık bir mesaj" ifadesini kullanarak durumla ilgili bir değerlendirme yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum