Ianis Hagi'den Galatasaray sözleri

İskoçya'da sezonu şampiyon tamamlayan Rangers'ta forma giyen Ianis Hagi, gelecekte bir gün çocukluk yıllarının takımı olan Galatasaray'da forma giymeyi hedeflediğini açıkladı.

Ianis Hagi'den Galatasaray sözleri
25 Mayıs 2021 - 01:57
Galatasaray'ın efsanelerinden Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, kariyerinde bir gün Galatasaray forması giymek istediğini söyledi.

Romanya basınına konuşan Ianis Türkiye'de yaşadığı yılları da kısaca anlattı.

''Galatasaray'ı çok seviyorum''

İskoçya'da sezonu şampiyon tamamlayan Rangers'ta forma giyen Ianis Hagi, Galatasaray'ı çok sevdiğini dile getirirken, ''Gelecekte bir gün Galatasaray forması giymek istiyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum. Küçüklüğümden beri kalbimde yer alıyor. Gelecek ne getirir bilemiyorum ama Galatasaray için beslediğim duygularım var'' ifadelerini kullandı.

Çocukluk yıllarında Florya'ya babasının antrenmanlarına gelen Ianis, o günlerle ilgili ''İstanbul'dan ayrıldığımda 3 yaşındaydım, sonrasında babam Galatasaray'ın teknik direktörü olduğunda orada 1 yıl daha geçirdim ama maalesef çok fazla Türkçe kelime öğrenemedim'' dedi.

Ianis Hagi bu sezon Rangers formasıyla çok başarılı bir performansa imza atarken, 45 resmi maçta 8 gol, 15 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum