Ianis Hagi, Rangers'ta kaldı! Florya ile kesişmeyen yol

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, İskoçya'da artık geçici değil kalıcı olarak kalacak.

Ianis Hagi, Rangers'ta kaldı! Florya ile kesişmeyen yol
27 Mayıs 2020 - 14:47 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 17:37

İskoçya'da Steven Gerrard yönetimindeki Rangers, devre arasında Genk'ten kiraladığı Ianis Hagi'nin bonservisini aldı.

Genk'ten yapılan açıklamada 21 yaşındaki Romanyalı futbolcunun bonservisiyle birlikte Rangers'a verildiği açıklandı.

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Gheorghe Hagi'nin sarı kırmızılı takımda forma giyerken İstanbul'da doğan oğlu Ianis, İskoçya'da 12 maçta 3 gollük performans sergilemişti.

HAGI: ''IANIS ADINA ÇOK MUTLUYUM''

Gheorghe Hagi, oğlu için geçtiğimiz günlerde ''Karşılaştığınız olumsuz durumlardan ders çıkartırsınız, ondan bir şeyler öğrenirsiniz. Ianis'in Belçika'da yaşadığı da buydu. Ianis, her şeyi bilen çocuklardan biri değil. Sürekli yeni bir şeyler öğrenmek istiyor. Her baba gibi oğlumun iyi yerlere gelmesini ve mutlu olmasını istiyorum. O da Rangers'ta oynamaktan dolayı mutlu. Ben de onun İskoçya'da oynamasından mutluyum. Orada çok gelişecektir.'' sözlerini kullanmıştı.

''İSKOÇYA'NIN JUVENTUS'U''

Romanyalı menajer Giovanni Becali, Ianis'in transferini değerlendirirken ''Ianis, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine imzayı attı. Rangers'ı İskoçya'nın Juventus'u olarak görüyorum. Harika bir kulüp. Ianis, Rangers'ın geleceğini şekillendirecektir.'' sözlerini kullandı.

Rangers, Ianis Hagi'nin bonservisini almak için Genk'e 5.5 milyon euro ödedi. Belçika ekibi, Hagi'yi geçen sezon Viitorul'dan 4 milyon euroya renklerine bağlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum