Premier League büyük müjdeyi açıkladı

Gerçek futbol geri dönüyor! Premier League Yönetimi, yaptığı açıklama ile artık takımların toplu antrenmanlara başlayacağını duyurdu. Açıklamada yapılan 'gereksiz temas' vurgusu ise oldukça dikkat çekiciydi.

Premier League büyük müjdeyi açıkladı
27 Mayıs 2020 - 13:02 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 15:26

Premier League, korona virus sonrası futbola yeniden başlama konusunda çok önemli bir adım attı. Premier League Yönetimi, takımların toplu antrenmanlara başlayabileceğini açıkladı. Açıklamada dikkat çeken noktalardan biri, 'Gereksiz temaslardan kaçınılması koşuluyla' ibaresi oldu.

Bir süredir mesafeli çalışmalarını sürdüren takımların, bir sonraki aşamaya geçmesi ligin Haziran’da başlayacağının müjdesi olarak Kabul edildi.

Premier League’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kulüplerin toplu antrenmanlara geçisinin oybirliği ile kabul edildiği belirtildi. Bu süreçte oyuncular ve kulüp personeli haftada iki kez koronavirüs testine girmeye devam edecek. 

Premier League ne zaman başlayacak?

13 Mart’tan bu yana askıya alınan Premier League’in resmi başlangıç tarihi açıklanmazken, genel görüş ligin Haziran ayının ortasında başlatılacağı yönünde.

YORUMLAR

  • 0 Yorum