İbrahim Üzülmez: Derbi 1-1 biter gibi

Beşiktaş’ın eski oyuncusu, Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu. Üzülmez,” Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum” şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez:  Derbi 1-1 biter gibi
20 Aralık 2019 - 15:06 - Güncelleme: 21 Aralık 2019 - 13:33

Beşiktaş’ın eski oyuncusu, Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu.

Üzülmez,” Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum” şeklinde konuştu.

İki takımın da kazanmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Üzülmez, "Geçen hafta iki takım da kaybetti. Zirve yarışında en azından puan farkının açılmaması için iki takımın da kazanması gereken bir maç" dedi.

Üzülmez, Fenerbahçe’nin saha avantajını kullanmak isteyeceğini belirterek, "Ben Beşiktaş’ı bir adım daha önde görüyorum. N’Koudou çok önemli bir oyuncu. Beşiktaş’ı rakip kaleye taşıyacak en önemli oyunculardan birisi. Adem Ljajic’in bu maçta ön plana çıkmasını bekliyorum. Burak’ın son 2 haftadır düşük bir performansı vardı. Bu üç oyuncunun ortaya koyacağı performans, Beşiktaş takımı için çok önemli olacaktır" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın forvetleri, Vedat Muric ve Burak Yılmaz’ı değerlendiren Üzülmez, iki oyuncunun da performansının skora etki edeceğini dde sözlerine ekledi.

1-1 biter gibi”

Beşiktaş takımını bir adım önde gördüğünü vurgulayan İbrahim Üzülmez şunları kaydetti:

"Ben bu maçta sadece futbolun konuşulmasını istiyorum. Son dönemlerde derbiler, çok fazla saha dışındaki olaylarla gündeme geliyor. Bu derbide, hakemin ön plana çıkmadığı, futbolun, güzelliklerinin ön plana çıktığı bir karşılaşma olmasını istiyorum. Bu beni çok daha mutlu edecektir. Fenerbahçe’nin de saha avantajını unutmamak gerekiyor. Skor dersen 1-1 biter gibi.”

“Derbiyi kaybettiği takdirde sıkıntılar yaşayabilirler”

Üzülmez, müsabakayı kaybeden tarafın teknik adamının sorgulanabileceğini vurgulayarak,” Büyük takımlar iki maç üst üste kaybetmesi ve ligde zirve yarışından uzaklaşması açıkçası teknik adam konusunda iki takımda da sıkıntıları ortaya çıkarır. Fenerbahçe’nin son dönemlerde sıkıntıları var. Beşiktaş Abdullah hoca ile sezona kötü başlamıştı. 7 haftalık performans çok önemli bir performans ama o da derbiyi kaybettiği takdirde sıkıntılar yaşayabilirler” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum