Murat Cavcav Barcelona Başkanı ile bir araya geldi

El Clasico'yu izlemek ve Barcelona Kulübü ile işbirliği çalışmalarını konuşmak üzere İspanya'ya giden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Barcelona Kulübü Başkanı J.M Bartomeu’yla bir araya geldi.

Murat Cavcav Barcelona Başkanı ile bir araya geldi
20 Aralık 2019 - 16:37

El Clasico'yu izlemek ve Barcelona Kulübü ile işbirliği çalışmalarını konuşmak üzere İspanya'ya giden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Barcelona Kulübü Başkanı J.M Bartomeu’yla bir araya geldi.

J.M Bartomeu ile samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Murat Cavcav, Bartomeu’ya kırmızı-siyah forma hediye ederken, Katalan ekibinin Başkanı da Murat Cavcav ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Öngelen’e isimlerinin yazılı olduğu Barcelona formasını takdim etti.

Bartomeu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Futbol ailesinin parçasıyız hepimiz, ziyaretiniz beni mutlu etti” yorumunda bulundu.

Görüşmede Murat Cavcav Bartomeu’ya her iki başkanın da görevlerinin zor olduğunu söyleyerek, “Ama böylesine camiaların başkanı olmak da onur ve gurur verici. Umuyorum ki iki kulüp de bu sezonu başarıyla tamamlar” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum