İddaa o maçı programa geri koydu

Ligde kümede kalmanın kaderini belirleyecek Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasının açıklanan ilk programda yer almamasını ardından bu mücadele programa eklendi.

İddaa o maçı programa geri koydu
02 Haziran 2017 - 18:07

Spor Toto Süper Lig'de 34. yani son hafta kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor'un Trabzonspor deplasmanına konuk olacağı karşılaşmanın ilk açıklanan İddaa programında yer almaması akıllara soru işaretlerini getirirken düzenlemelerin ardından bu mücadele yeniden programa koyuldu. 


İddaa'nın, aynı durumda gösterilebilecek Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor maçını programda bırakırken, Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasını çıkarması büyük soru işaretlerine ve tartışmalara sebebiyet vermişti. 

ÇOK KRİTİK MAÇLAR

Rizespor ile Bursaspor çok kritik maçlara çıkacak. Karadeniz ekibi, Aytemiz Alanyaspor'u konuk ettiği mücadelede kazandığı takdirde Trabzonspor'un Bursaspor'u yenmesini bekleyecek. Bu ihtimal gerçekleşirse Rizespor ligde kalırken, 2009-2010 sezonu şampiyonu Bursaspor, küme düşen ilk şampiyon takım olacak. İşte zorlu mücadeleler öncesi Süper Lig'de son puan durumu...


YORUMLAR

  • 0 Yorum