Tosic'in en iyi 11'inde o da var

Beşiktaşlı Dusko Tosic, siyah-beyazlı futbolcuların dışında Süper Lig’de sezonun en iyi 11’ini yaptı. Kadrosunda 3 Fenerbahçeli futbolcuya yer veren Tosic, o ismi de ilk 11’e koydu.

Tosic'in en iyi 11'inde o da var
02 Haziran 2017 - 18:25

Beşiktaş’ın Sırp stoperi Dusko Tosic, canlı yayında konuk olduğu Maçkolik Radyo’da ilginç açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı takımın şampiyonluğunu ve geride kalan sezonu değerlendiren Tosic, yönetimin stoper arayışları için “Hoca stoper isteyebilir, bu iyi bir şey. Ama ben Ramos da gelse Beşiktaş’ta oynarım. Marcelo çok iyi arkadaşım. Yüzde 100’ümüzü veriyoruz. Yönetim parayı başka bölgeler için harcayabilir de. Bence tandemimiz yeterince sağlam. Bu oyuncular üst üste şampiyon olduysa güvenilmeli” dedi.

Bu arada, Beşiktaşlı futbolcular dışında Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun en iyi 11’ini yapan Tosic, sürpriz bir isme yer verdi. Siyah-beyazlı futbolcu, Vodafone Arena’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında oyundan atılmasına neden olan Fenerbahçeli Robin van Persie’yi sezonun en iyi 11’inde gösterdi. Tosic, kadrosuna Fenerbahçe’den 3 futbolcu aldı.

İşte, Beşiktaşlı Dusko Tosic’e göre Spor Toto Süper Lig’de sezonun en iyi 11’i:

Ferhat (Antalyaspor)- Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Durica (Trabzonspor), Simon Kjaer (Fenerbahçe), Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Andre Castro (Kasımpaşa), Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Bruma (Galatasaray), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Castillo (Trabzonspor), Robin van Persie (Fenerbahçe).

YORUMLAR

  • 0 Yorum