İddia: Adriano Türkiye'den ayrılmak istiyor

İspanyol Mundo Deportivo, Beşiktaş'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Adriano'nun, son olarak Reina'da gerçekleşen terör eylemi sonrası Türkiye'den a

İddia: Adriano Türkiye'den ayrılmak istiyor
04 Ocak 2017 - 09:00

İspanyol Mundo Deportivo, Beşiktaş'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Adriano'nun, son olarak Reina'da gerçekleşen terör eylemi sonrası Türkiye'den ayrılmayı düşündüğünü iddia etti.

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan transfer ettiği ve çıktığı 22 maçta gösterdiği performansla beğeni toplayan Adriano ile ilgili siyah-beyazlı taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Adriano'nun eski takımı Barcelona'ya olan yakınlığıyla bilinen İspanyol gazetesi Mundo Deportivo, Brezilyalı yıldızın son olarak Reina'da gerçekleşen terör olayının ardından, Türkiye'den ayrılmaya karar verdiğini öne sürdü.

Haberde, Adriano'nun Beşiktaş'ta oynamaktan memnun olduğu, ancak üst üste yaşanan terör olayları sonrası yıldız oyuncu ve ailesinin bu durumdan önemli ölçüde rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Adriano'nun hali hazırda ailesini Barcelona'ya gönderdiği ve teklif gelmesi halinde bu transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

ÇOCUKLARIYLA ANTALYA'DA

Fanatik'in edindiği bilgiye göre ise; ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş kafilesinde yer alan Adriano'nun ailesi de Antalya'da... Antrenman sonrası çocuklarıyla birlikte görüntülenen Adriano'nun, ailesinin İstanbul'da yaşamasına belli bir süre için sıcak bakmadığı ve kamp sonrası İspanya'ya göndereceği öğrenildi.

: Fanatik