İddia: Milan Ocak'ta Kjaer'i transfer edecek

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Simon Kjaer'in ara transferde dünya devine gidebilir

İddia: Milan Ocak'ta Kjaer'i transfer edecek
16 Kasım 2016 - 09:00

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Simon Kjaer'in ara transferde dünya devine gidebilir.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi AC Milan'ın ocak ayı transfer döneminde önceliği defansa üst düzey bir stoper takviyesi yapacağını satırlarına taşıdı.

Gazetenin haberine göre Milan Teknik Direktörü Vincenzo Montella sezon başında da transfer etmek istediği Villarreal'in Arjantinli savunmacısı Mateo Pablo Musacchio'yı listesinin ilk sırasına koyarken Sportif Direktör Massimo Mirabelli'nin öncelikli tercihi Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer olduğu belirtiliyor.

Milan'ın sezon başında ağır sakatlıktan yeni çıkmış olan Musacchio için Villarreal'in kapısını çaldığı ve İspanyol ekibinin Arjantinli oyuncu için 25 milyon Euro bonservis bedeli istediği biliniyor.

Calciomercato.it sitesine göre ise Serie A'da daha önce Palermo ve Roma formalarıyla mücadele etmiş olan Kjaer'le Milano kentinin bir diğer ekibi İnter de ilgileniyor.

Kjaer'den açıklama!

Öte yandan dün akşam Danimarka'nın Çek Cumhuriyetiyle oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve 78. dakikada oyundan çıkan Simon Kjaer'in durumunun ciddi olmadığı ve Galatasaray derbisinde oynayabileceği öğrenildi. 

Gece 2'de arandı!

Kjaer'in sakatlık haberinin duyulması kulüpte büyük panik yaratırken, Danimarkalı oyuncunun gece 2'de telefonla arandığı ve "Ciddi bir durumum söz konusu değil. Derbide oynayabilirim" dediği öğrenildi. 

Topal ve Lens'ten sonra... 

Hatırlanacağı üzere Akhisar deplasmanında sarı kart gören Mehmet Topal, Galatasara ymaçı için cezalı duruma düşmüştü. Bu sezonun şu ana kadar takım için açık ara yıldızı konumundaki Jeremain Lens ise uzun süre sonra çağrıldığı Hollanda Milli Takımı'nda şanssızlık yaşamış ve Belçika'yla oynanan hazırlık maçında depara kalktığı esnada arka adalesinden sakatlanarajk oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Lens'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Simon Kjaer'in de milli maçta sakatlanması Fenerbahçecamiasını korkuttu ancak yapılan kontroller yüreklere su serpti. 

Kjaer'in her zaman olduğu gibi Galatasaray maçına da ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Simon Kjaer durumuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Kjaer, "İstanbul'a dönüyorum. Bileğim iyi durumda. Pazar günü için hazırım" dedi.