''İki lig arasında yaşadığımız sorun...''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

''İki lig arasında yaşadığımız sorun...''
18 Ekim 2021 - 16:34
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ile oynayacağı maç öncesinde Sergen Yalçın, basın toplantısı düzenledi.

Sporting karşısında da kendi oyunlarını oynayacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan Sergen Yalçın, ''Kendi oyunumuzdan ödün vermemeye çalışıyoruz. Dortmund maçında hücum oynayan, riskleri de alan bir Beşiktaş vardı. Yarın da isteğimiz bunu görmek. İyi oynayan, mücadele eden ve 3 puanı alan Beşiktaş'ı görmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi kolay değil.'' sözlerini kullandı.

Sakatlıklar hakkında son durumu paylaşan Yalçın, ''N'Sakala'nın bölgesi en rahat olduğumuz bölge. Türkiye'de mecburen yerli oyuncu tercih etmek zorundayız ama yarın N'Sakala oynayacak. Pjanic'i de kullanacağız. Umarım tekrar bir sakatlık yaşanmaz. Atiba, Başakşehir maçından önce ısındığı sırada topa vururken ayağını yere vurmuş. Kullanmayabilirdik de ama oynamak istedi, sonra çıktı. Bir dahaki milli araya kadar olmayacak gibi. N'Koudou ve Mehmet Topal önümüzdeki hafta çalışmaya başlayacak.'' dedi.

''Tek konsantremiz yarınki maç''

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Sergen Yalçın, ''Kazanmak istiyoruz. Kafamızda herhangi bir hedef yok, sadece yarınki maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah güzel bir skorla sahadan ayrılırız. Maça Alex Teixeira ile başlayacağız. İlk 2 şansımız olabilir mi çok düşünmüyoruz. Tek konsantre olduğumuz konu yarınki maçı kazanmak. Şampiyonlar Ligi istatistiklerine yaklaşmak zorundayız. Türkiye'deki istatistiklerde kalırsak Avrupa'da pek şansımız olmaz. İki lig arasındaki sorunu, oynadığımız maçlarda yaşıyoruz. Yarın iyi mi oynarız, kazanır mıyız bilemiyorum ama iyi hazırlandık. Umarım yarın her şey istediğimiz gibi olur.'' şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum