'İnancımız olsa maçı kazanabilirdik'

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

'İnancımız olsa maçı kazanabilirdik'
28 Ekim 2020 - 23:37
Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, 2-0 kaybettikleri PSG maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Buruk, "PSG takımına karşı yakaladığımız pozisyonlar ortada. Kaybetmek üzücü tabii ki. Kalan 4 maçta bu oyun bize goller ve puanla getirebilir desek de sonuçlar bizi üzdü. PSG'ye ve geçen maçta Leipzig'e karşı zaman zaman bu baskıyı ve üstünlüğü kurmak önemli. Belki biraz daha inansak, gol atacağımıza inancımız olsa maçı da kazanabilirdik. Herkesin gurur duyacağı bir Başakşehir sahada vardı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

'Bu oyunu sürdüreceğiz'

Okan Buruk sözlerini, "Leipzig maçı ve ligdeki maçımız bize özgüven vermişti. PSG hocasının sizi öven açıklamaları da bize güven verdi. Dünyanın en büyük takımlarından birinin hocası sizi övüyor. İlerleyen maçlarda da bu oyunu sürdüreceğiz. Kazanmak da var kaybetmek de. 4 maçımız var. Hepsini kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadeleriyle sürdürdü.

İkinci maçlarda daha iyi olacaklarını vurgulayan Buruk, "Bir yandan da rakiplerimizi tanıyoruz. Leipzig'i tanıdık, PSG'yi tanıdık. 3. maçta Manchester'ı tanıyacağız. Bunlar önemli tecrübeler. İkinci maçlar için dersler çıkarıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum