İrfan Buz'dan Yeni Malatyaspor'a veda mesajı

Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkaran İrfan Buz, yönetimin sözleşme yenileyemeyeceğini açıklamasının ardından Twitter'dan yaptığı açıklamayla görevine veda etti.

İrfan Buz'dan Yeni Malatyaspor'a veda mesajı
31 Mayıs 2017 - 16:23 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 16:28

TFF 1. Lig'i şampiyon Sivasspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör İrfan Buz, yönetimin yeni kontrat vermeyeceğini açıklamasının ardından Twitter'dan kulübe veda etti.

"KARARA SAYGI DUYARAK TEŞEKKÜR EDERİM"

Gündüz saatlerinde çıkan haberlerin ardından İrfan Buz-Yeni Malatyaspor ayrılığı kesinleşti. Tecrübeli teknik adam Twitter'dan, "Bir önceki sezon düşme potasında aldığımız Yeni Malatyaspor'la çok zorlu bir yolculuğa çıktık. 'Ligde kalalım yeter' derken sezon sonunda play-off'u kaçıran takımlardandık. Yeni sezon öncesi yönetimimiz bize güvendi ve yola devam ettik. Bizden bütçe olarak çok daha yüksek imkânlara sahip takımlar arasında ligi en uzun süre domine eden ekip olmayı başardık. Ligde kalıp kalmayacağımız sorgulanırken Yeri geldi statsız kaldık, yeri geldi kulüp olarak zor süreçlerden geçtik. Ancak hiçbir zaman pes etmedik. Görevde kaldığımız süre boyunca tek hedefimiz başarıya ulaşmaktı ve sezon biterken camianın Süper Lig hasretine son verdik. Malatya'da bulunduğumuz süre boyunca 102 puan toplayarak istikrarlı bir ekip ortaya çıkardık. Bugün şampiyonluk sevinci yaşadığım Yeni Malatyaspor'daki sözleşmem sona erdi. Yönetim kurulumuz bizimle devam etmeme kararı aldığını bildirdi. Alınan bu karara saygı duyarak kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu başarının mimarı olan futbolcu kardeşlerime ve bize destek olan asla unutmayacağım büyük Malatyaspor taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla Irfan Buz" açıklamasını yaparak veda etti. 

İRFAN BUZ'UN YERİNE KİM GEÇECEK? İDDİALARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR

  • 0 Yorum