İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözü
28 Şubat 2024 - 00:59
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldikleri maçın ardından konuştu.

Kupaya veda etmelerinin kendileri adına üzücü olduğunu söyleyen İsmail Kartal, bekledikleri performansı sergileyemediklerini de dile getirdi.

İşte İsmail Kartal'ın maç sonu açıklamaları;

''Biz buraya iddialı gelmiştik. Oyunun başında Cengiz'le bulduğumuz pozisyonu gol yapabilseydik o moralle başka şeyler olabilirdi. Sonuçta biz bugün kaybettik. Bu sezon hiç olmayan bir şekilde tepki gösteremeden kaybettik. oyuncularımla konuştum, bundan ders çıkartacağız. Bundan önce berabere kaldığımız maçlarda futbol oynayan bir takımdık ama bugün bu olmadı. Tekrar bıraktığımız yerden devam edeceğiz. En iyi şekilde Hatayspor maçına hazırlanacağız.''

''Ben takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Allah'ın izniyle yine de sezon sonu şampiyon olacağımıza inanıyorum.''

''Dünkü maçla ilgili neler olduğunu bütün Türkiye biliyor. Ben bununla alakalı ne söyleyebilirim ki? Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biz bir penaltı kazanıyoruz her yer ayağa kalkıyor, halbuki verilmeyen başka penaltılarımız da var.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum