"İstanbul'da turu geçeceğiz"

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Makedon ekibi Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, İstanbul'da Fenerbahçe'nin turu geçeceğini ifade etti.

"İstanbul'da turu geçeceğiz"
18 Ağustos 2017 - 08:44

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör maç sonrası açıklamalarda bulundu. Trabzonspor maçı öncesinde alınacak güzel bir skorun iyi olacağını ancak bu skorun gelmediğinden yakından Aykut Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Maçtan evvel beklemediğimiz sonuç olduğu gibi oyundan sonra da oldukça iç acıtıcı. Turu İstanbul'a zorlaştırarak bıraktık. Trabzonspor maçı öncesi avantajlı bir skor rahatlatacaktı. Söyleyecek fazla bir şey yok. Onlarca şut, orta denemesi, son paslar, şutlar... Bu kadar pozisyon var gol yok. İlginç bir dönemden geçiyoruz"

Mehmet Topal açıklaması

Aykut Kocaman, yapılan hataların Fenerbahçe standardındaki oyuncuların yapmaması gerektiğini belirterek "Fenerbahçe standardındaki oyuncuların yapacakları bireysel hatalar değil. 34 maçlık ligde, 5-6 tane bireysel hata olabilir. 4 tanesini 2 maçta yaptık. Anlık çözümler değil, geneli kapsayan çözümler üretmeliyim" dedi.

Mehmet Topal'ın stoperde oynamasına ilişkin ise "Elimizde şu anki kadro bu, başka  seçeneğimiz yok. Yayıncı kuruluşta maçtan önce söyledim. Arka arkaya zorlu 3 maç var ve elimizde iki stoper var. Herhangi bir sakatlık anında sıkıntımız daha da büyüyecekti" sözlerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum