İşte Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe 11'i

Tecrübeli teknik adam, açıklanması an meselesi olan yeni transferlerin yer aldığı gelecek sezonun 11’ini kafasında kurdu. Sürprizlerle dolu kadro tepeden tırnağa değişiyor.

İşte Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe 11'i
07 Haziran 2017 - 11:47

2016-2017 sezonunu hayal kırıklığı ile kapatan ve yeni sezona teknik direktör Aykut Kocaman’la girecek olan Fenerbahçe’de tecrübeli teknik adam ilk 11’ini şimdiden belirledi.

2013 yılının ardından tekrar sarı-lacivertli takımın başına geçen Aykut Kocaman, 3 yıldır çalıştırdığı ve tarihi başarılara imza attığı Konyaspor’daki mesaisini Spor Toto Süper Lig’in son haftasındaki Galatasaray maçı ile tamamladı ve artık tamamen Fenerbahçe’ye odaklandı.

Yaptığı ilk açıklamalarda Fenerbahçe’nin yeni sezonda her alanda zirveye oynayacağını vurgulayan Aykut Kocaman, kaleden başlayarak önemli değişikliklere imza atacak.

KALEDE SÜRPRİZ VAR

Yeni transferlerle birlikte ilk 11’ini oluşturan tecrübeli teknik adam, kalede Volkan Demirel yerine, anlaşma sağlanan Ospina’yı tercih ediyor.

Savunmada ise sağ beke Fransa şampiyonu Monaco’nun yıldız oyuncusu Nabil Dirar geçecek. Stoperde Mehmet Topal-Skrtel ikilisinden birini sezon başındaki form durumuna göre iskelet kadrosuna alacak olan Kocaman’ın bu mevkideki diğer ismi ise Simon Kjaer. Aykut Kocaman, takımda kalmasını istediği Hasan Ali Kaldırım’ı da sol bekte ilk 11’de düşünüyor.

YENİ TRANSFERLER İLK 11’E

Savunmanın önüne Josef de Souza, onun önüne de Mehmet Ekici’yi yerleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, ileriye dönük orta saha üçlüsü olarak sağda Rachid Ghezzal, ortada Valbuena ve sol kanatta Emre Mor’u oynatacak. Aykut Kocaman’ın tek forveti ise Robin van Persie.

Kocaman, sezon başı hazırlık döneminde bu 11 üzerinde çalışacak. Futbolcularından da uzun ve ağır maç trafiğine hazır olmalarını isteyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, oyuncularının form durumlarına ve antrenman performanslarına göre kadroda küçük birkaç değişiklik yapabileceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum