Schmeichel Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Önemli bir file bekçisini kadrosuna dahil etmek isteyen Fenerbahçe'de transfer hedeflerinden biri olan Kasper Schmeichel, Instagram'dan sarı-lacivertli futbolcuları takibe aldı.

Schmeichel Fenerbahçelileri heyecanlandırdı
07 Haziran 2017 - 11:43 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 11:46

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen ve bu bağlamda önemli bir kaleciyi renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe'de transfer hedeflerinden biri olan Kasper Schmeichel, Instagram'dan bazı sarı-lacivertli futbolcuları takip etmeye başladı. 

4 OYUNCUYU TAKİBE ALDI

2015-2016 sezonunda şampiyon olan Leicester City kadrosunun önemli bir parçası olan Schmeichel; Volkan Demirel, Gregory van der Wiel, Robin van Persie ve Martin Skrtel'i takibe aldı. 


OSPINA İLE BİRLİKTE GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin Arsenal forması giyen David Ospina ile birlikte en önemli kaleci hedeflerinden biri olan Kasper Schmeichel'ın geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmıştı.

14 MAÇTA GOL YEMEDİ

2021 yılına kadar Leicester ile sözleşmesi olan Danimarkalı file bekçisi, küme düşmeme mücadelesi veren Tilkiler'de 41 maçın 14'ünde kalesini gole kapatmayı başardı. 30 yaşındaki oyuncu 27 maçta ise kalesinde 56 gol gördü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum