İşte Aziz Yıldırım'ın açıkladığı 4 isim

2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş sponsorluğunun yanı sıra 4 isimle de anlaştıklarını ifade etti. İşte Yıldırım’ın söylediği 4 isim…

İşte Aziz Yıldırım'ın açıkladığı 4 isim
03 Haziran 2017 - 13:34 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 13:37

Divan Kurulu’nda Mayıs ayında transferleri bitireceğini ifade eden  Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurulu’nda daha önceden verdiği müjdeyi ifade ederek, “4 futbolcuyla anlaştık. Bunları kısa sürede açıklayacağız” ifadelerine yer verdi.

Aziz Yıldırım’ın “4 futbolcuyla anlaştık” açıklaması akıllara Fenerbahçe’nin gündemindeki isimler getirdi.

İKİSİ YERLİ BİRİ YABANCI

Mehmet Ekici ile devre arasında söz kesen Fenerbahçe, oyuncu 17 Haziran’da transfer sezonunun açılmasıyla birlikte açıklayacak. Diğer bir yanda yönetimin kadroya katmakta büyük bir çaba gösterdiği Valbuena ismi işaret edildi. Oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe’nin Mehmet Ekici ile birlikte oyuncuyu açıklaması bekleniyor.

Kiralık olarak takıma katılması gündemde olan Emre Mor, Aziz Yıldırım’ın açıklamaları doğrultusunda akla gelen bir diğer isim. Menajeri ile Hasan Çetinkaya’nın bağlantısı transferde 17 Haziran’ın beklendiğini işaret etti. Oyuncunun teknik direktörü belli olduktan sonra durumu netlik kazanacak.

MUHTEMEL İSİMLER

Son isim konusunda belirsizlik sürerken Nabil Dirar ve Ospina isimleri ağır bastı. Lens konusunda pazartesi girişimde bulunacak olan Fenerbahçe, alternatifi olarak Faslı oyuncuya yönelmişti. Navas için de nabız yoklayan Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım, transferler için 17 Haziran’ı işaret etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum