İsviçre-Türkiye muhtemel 11'ler

​​​​​​​A Milli Takım, EURO 2020 A Grubu'ndaki üçüncü maçında Galler ile kozlarını paylaşacak.  İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İsviçre-Türkiye muhtemel 11'ler
20 Haziran 2021 - 01:22 - Güncelleme: 21 Haziran 2021 - 00:52
EURO2020 A Grubu'nda İsviçre ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İsviçre: Sommer, Mbabu, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Schar, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Embolo, Seferovic

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Umut, Cengiz, Ozan, İrfan Can, Hakan, Cengiz Ünder, Kenan, Burak

3 puan dışında yol yok

Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerinde Fransa ile Hollanda karşısında gösterilen performansın ardından İtalya karşısında da umutlar artmasına turnuva beklendiği gibi gitmedi. 

Favorilerden İtalya'ya kaybedilmesi normal karşılansa da Millilerin ortaya konduğu oyun eleştirildi. Sonrasında ise Galler karşısında etkisiz bir görüntü çizildi ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Milliler, son maçta İsviçre'yi yenerek ilk puanlarını alıp diğer gruplardaki sonuçlara göre en iyi 4 üçüncü arasına girmek için beklemek zorunda.
Galler çelmesi sonrası İtalya bozgunu

Kağıt üstünde grupta Türkiye ile ikincilik yarışı vermesi beklenen İsviçre, ilk maçta Galler ile berabere kaldı. İtalya'ya ise 3-0 yenilmekten kurtulamadılar. Petkovic'in öğrencileri, Türkiye'yi mağlup ederek gruptaki diğer maçın sonucuna göre ikinci olmayı ya da en iyi üçüncü konumunda yer almayı hedefleyecek.

Türkiye 6-2 önde

Türkiye ile İsviçre arasında oynanan 10 maçın 2'si berabere bitti. Milliler 6 mücadeleyi kazanırken İsviçre sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum