İtalya - İspanya muhtemel 11'ler

​​​​​​​UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde İtalya ile İspanya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İtalya - İspanya muhtemel 11'ler
06 Ekim 2021 - 00:51
İtalya ile İspanya, UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde kozlarını paylaşıyor. Bu dev mücadele saat 21:45'ten itibaren S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İtalya: Donnarumma, Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson, Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa, Insigne, Immobile

İspanya: Simon, Azpilicueta, Laporte, Torres, Reguilon, Koke, Busquets, Gavi, Sarabia, Oyarzabal, Torres

EURO2020'nin rövanşı

İtalya ile İspanya, EURO2020'de yarı finalde kozlarını paylaşmıştı. Manici'nin öğrencileri, penaltılarda galibiyete ulaşarak adını finale yazdırmayı başarmıştı. Sonrasında şampiyonluğa ulaşan İtalya'nın karşısında İspanya'nın gösterdiği performans da övgü almıştı.

Bir yanda Dünya Kupası Elemeleri'nde de boy gösteren bu takımlar, gruplarında liderlik koltuğunda oturuyorlar. İtalya, şimdiden ikinci sıradaki İsviçre'ye 6 puan fark atarken İspanya da 4 puanlık avantajı bulunuyor.

EURO2020, Dünya Kupası Elemeleri yanısıra artık UEFA Uluslar Ligi gibi bir heyecanımız daha var. Bu iki yıldızlar topluluğunun nasıl bir mücadele edeceği ve yazın oynanan maçın bir rövanşı olup olmayacağı merak ediliyor.

İtalya 3-2 önde

İtalya ile İspanya arasında oynanan 10 maçın 5'i berabere bitti. Gök Maviler 2 karşılaşmayı kazanırken İspanyollar 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum