Ivan Leko'dan Başakşehir maçı öncesi açıklamalar

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Başakşehir’i konuk edecek olan Club Brugge’ün teknik direktörü Ivan Leko, turu değerlendirdi.

Ivan Leko'dan Başakşehir maçı öncesi açıklamalar
25 Temmuz 2017 - 17:04

Jan Breydel Stadı'nda, futbolculardan Ruud Vormer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ivan Leko, Başakşehir’i takip ettiğini belirtti.

Leko, "Başakşehir'in son 6 maçını seyrettim. Rakibimize saygımız var, önemli isimleri de var ama bir maç kazanmak isimlere bağlanamaz. Maç içinde küçük şeyler sonuçları belirler. Her zaman kazanmak için oynayacağız. Başakşehir'e saygı duyuyoruz ama biz kazanacağız"

Sezon başında takıma dahil olan teknik adam, "Hazırlık döneminden bu yana her şey takım için olumlu gidiyor, günden güne fiziksel ve mental olarak gelişiyoruz. Sürekli kendimizi geliştiriyoruz, geliştirmeye devam edeceğiz. Yarın da galibiyet için hazır olacağız.

Basit golleri sisteme bağlamıyorum. Bu golleri kişisel hatalardan yedik. Belki konsantrasyon eksikliği belki de rakibi hafife almaktan kaynaklanmış olabilir. Ancak şu an takımın konsantrasyonu üst düzeyde ve Şampiyonlar Ligi'nin bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

VORMER: BAŞAKŞEHİR’İ HENÜZ ANLAMADIK

Brugge’ün başarılı orta sahası Vormer, "Kendimizi hazır hissediyoruz. Başakşehir'den birkaç oyuncuyu tanıyorum ama nasıl oynadıklarını henüz tam anlayamadık" ifadelerine yer verdi.

MUHTEMEL 11

Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Makamba, Vormer, De Bock, Refaelov, Dennis ve Vossen.

YORUMLAR

  • 0 Yorum