''İyi bir başlangıç istiyoruz''

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz, Hollanda maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''İyi bir başlangıç istiyoruz''
23 Mart 2021 - 18:10
A Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki Hollanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Burak Yılmaz'ın da katıldığı basın toplantısında Şenol Güneş, Hollanda karşısında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Şenol Güneş, ilk iki maçın çok önemli olduğunu dile getirirken ''Futbolda en üst organizasyon olan Dünya Kupası için yola çıkacağız. İlk müsabakalarımız Hollanda, Norveç ve Letonya şeklinde oynayacağız. İyi başlamak istiyoruz. Hazırız. İlk iki rakibimiz gruptaki en güçlü rakipler. Onlara karşı alacağımız sonuçlar daha avantajlı hale getirebilir'' ifadelerini kullandı.

''Hollanda maçını yaşamak istiyoruz''

Yarışmacı bir yapıları olduğunu dile getiren Güneş ''Ülkemizde kulüpler zaman zaman başarılı sonuçlar aldık. Sadece yarışmacı bir yapımız var. Bunları aşabilecek gücümüz var. Yeni bir vizyon çizmek istiyoruz. Sportif başarıya ihtiyaç var. Önümüzdeki 3 maç var ve şimdi Hollanda maçını yaşamak istiyoruz. 1 hafta içinde 3 maç oynayacağız'' dedi.

Kalede hangi ismin oynayacağı konusunda net bir şey söylemeyen Şenol Güneş ''Bu zaman kadar oynadığı oyun itibariyle takımımıza katkı veren Mert kalecimiz, yetenekleri ile öne çıkan Uğurcan ve Altay, arkasında Gökhan var, kalecilerimizden memnunuz. Önemli olan görev yapanın en iyisini vermesidir, ona da yarın kararımızı vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

''Haaland'dan korkmuyoruz''

Milli oyuncumuz Burak Yılmaz da basın toplantısında konuşurken Haaland konusunda ilginç ifadeler kullandı. Sakatlığını atlattığını dile getiren tecrübeli golcü ''Hayalim Dünya Kupası'nda olmak. Hocamız bize "Orada olmak çok farklı. Ben bunu yaşadım. Sizin de yaşamanızı istiyorum' dedi. Yaşadığım sakatlık tamamen geçti. Şu anda kendimii iyi hessediyorum'' dedi.

Martin Linnes'in 'Bence Türkler Haaland'dan korkuyor' sözlerine de yanıt veren Burak Yılmaz, ''Bizim savunmamız çok üst düzey, Haaland da çok üst düzey. Biz Haaland'dan korkmuyoruz, onlar da bizden korkmasın'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum