Jack Grealish anlatıyor: ''İngiltere için her yere giderim''

İngiltere maçlarında herkesin gözü onda oluyor. Grealish, son zamanların en heyecan verici yeteneklerinden birisi. Peki Grealish, kendisi hakkında neler söylüyor?

Jack Grealish anlatıyor: ''İngiltere için her yere giderim''
03 Temmuz 2021 - 00:01 - Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 01:31
EURO2020'de İngiltere maçlarında özellikle ikinci yarılarda sosyal medyada en çok konuşulan futbolcuların başında Jack Grealish geliyor. Performansı sayesinde değil, yedek beklediği için. Nasıl yedek kalır diye... 

Grealish, son olarak Almanya maçında oyuna girip 2 gole de katkıda bulunarak yeteneğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Onu izlemek gerçekten büyük bir keyif. Bonservis değeri için 100 milyon poundlar bile konuşulur oldu. Jack Grealish'i İngiliz futbolunun büyük yeteneğini bir de kendi ağzından dinleyelim.

İşte Jack Grealish'in The Sun'a verdiği röportaj;

''İngiltere milli takımında olmak inanılmaz bir his. Kadroda olduğumu duyduğum an kariyerimin en güzel anlarından birisi. Çok ilginç... İngiltere için oynarken sürekli gülerek oynamak istiyorum, bulunduğum yeri çok seviyorum. 

'İngiltere için her yere gidip maçları izlerdim!'

Eğer futbolcu olmasaydım ve arkadaşlarımla takılıyor olsaydım yine şu anda yaptığım şeyi yapardım. İngiltere'yi seyretmek için her yere giderdim. Barlara veya nereye olursa olsun gider, maçları izlerdim. Çünkü buna bayılıyorum! 

'Annemler seni de yuhalarız demişti'

Normalde her Aston Villa maçında İngiliz taraftarlar beni yuhalar. Annem ve babamla konuştuğumda 'Eğer sen Villa için oynamıyor olsaydın biz de her hafta ıslıklardık' diyorlar. Mümküm olduğunca atak yapmaya ve ileri çıkmaya çalışıyorum. Sanırım insanların benden görmek istediği de bu. Ne kadar iyi olduğumu da biliyorum.

'Ben hala aynı Jack...'

Tabii hatasız birisi de değilim. Yaptığım hataların farkındayım. Ama ben hala küçükken yine Aston Villa için oynayan Jack'im. Milli takımda olduğum kişilerle aslında her hafta sonu rakip oluyorum ama burada aynı takım için oynuyoruz. Birmingham'dan birisine sarılır mıyım bilmiyorum. Jude Bellingham eskiden oradaydı. Sadece sonuna kadar gitmek istiyoruz.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum