Jack Grealish'in 'kısa çorap' sevdası

EURO2020'nin finalistlerinden İngiltere'nin yıldız oyuncusu Jack Grealish, kısa çoraplarıyla tanınıyor. Peki nedir bu Grealish'in kısa çorap sevdasının altında yatan neden?

Jack Grealish'in 'kısa çorap' sevdası
10 Temmuz 2021 - 01:01 - Güncelleme: 10 Temmuz 2021 - 01:25
EURO2020'de finale yükselen İngiltere'nin yıldızlarından Jack Grealish, birçok futbol sevelerin gözünün önüne kısa çoraplarıyla gelir. 'Jack Grealish' dendiğinde kısa çoraplı bir Jack Grealish gelir gözler önüne!

Peki Jack Grealish neden kısa çoraplarla mücadele etmeyi tercih ediyor?

İngiliz yıldızın kısa çorap sevdası, Aston Villa'da başlamış. Yıldız oyuncu bu konuyla ilgili birkaç hafta önce yaptığı açıklamada ''Aston Villa’da oynarken bir kere çoraplarımı yıkadıktan sonra çektiklerini fark ettim. Dolayısıyla baldırlarımın üzerine de çekemedim. O sezon çok iyi bir performans göstermiştim ve sonrasında kısa çoraplar da benim için bir çeşit batıl inanç haline geldi. Birçok insan bunu George Best’ten dolayı yaptığımı düşünüyor. Onu çok seviyor ve beğeniyorum ama kısa çorap giymemin sebebi o değil'' ifadelerini kullanmıştı.

İngiltere'nin en önemli isimlerinden olan Jack Grealish, EURO2020'deki performansıyla da alkış alıyor. Maçlara daha çok sonradan girmesine rağmen, farkını gösteren yıldız oyuncu İngiliz taraftarlar tarafından da çok seviliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum