Jailson Marques: Çalışarak, oynayarak takım arkadaşlarımı daha iyi tanıyacağım

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jailson Marques Siqueira, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydiği Atiker Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Jailson Marques: Çalışarak, oynayarak takım arkadaşlarımı daha iyi tanıyacağım
16 Eylül 2018 - 23:18

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jailson Marques Siqueira, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydiği Atiker Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Jailson, Türkiye Ligi ve kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçın ardından deneyimini paylaşan Brezilyalı oyuncu, “Benim için yeni bir tecrübeydi. Kariyerim için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ardından karşılaşmayla ilgili görüşlerini belirten Jailson, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Düşündüğümüz gibi de zor geçti. Galibiyet ve Fenerbahçe formasıyla ilk maçıma çıkmam çok önemliydi” şeklinde konuştu.

Türkiye Ligi’ne en kısa sürede adapte olacağını söyleyen Jailson, “Çok kompakt oynanan bir lig olmasının dışında aynı zamanda çok çabuk oynanan bir lig. Top ayağınıza geldiğinde hemen oynamanız gerekiyor. Mümkün olan en kısa sürede Türkiye Ligi’ne adapte olacağım” dedi.

Son olarak kendi performansını değerlendiren Jailson, “İlk maçımdı, takım arkadaşlarımı tanıyorum. Çalışarak, oynayarak onları daha da iyi tanımaya devam edeceğim Fenerbahçe’ye yardım edebilmek için” diye sözlerini noktaladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum