Yassine Benzia: Hem benim hem takım için güzel bir akşam oldu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Yassine Benzia, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada güzel bir akşamı geride bıraktıklarını söyledi.

Yassine Benzia: Hem benim hem takım için güzel bir akşam oldu
16 Eylül 2018 - 23:12

Fenerbahçe'nin yeni transferi Yassine Benzia, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada güzel bir akşamı geride bıraktıklarını söyledi. Kazanılan galibiyette takıma katkı verdiği için mutlu olduğunu belirten Cezayirli futbolcu, takıma en iyi şekilde adapte olmaya çalıştığını ifade etti.

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Benzia, “Bizim için çok iyi bir akşamdı. Kendi adıma da aynı durum geçerli. Kazandığımız için mutluyum. Ligde oynadığımız ilk karşılaşmadan bu yana galibiyetle buluşamamıştık. Aldığımız galibiyette takıma katkı verdiğim için mutluyum. Hem benim için hem de takım için güzel bir akşam oldu” dedi.

Takımla beraber sadece 3-4 antrenman yapma şansım olduğunun altını çizen ve takım arkadaşlarını tanımak için fazla fırsatının olmadığını söyleyen Benzia, “Futbol evrensel bir oyun, futbolun dili her yerde aynı. Takım arkadaşlarıma bakarak en iyi şekilde adapte olmaya çalıştım. Arkadaşlarımı çalıştıkça daha iyi tanıyacağım. Bazı oyuncular ayağına, bazı oyuncular koşu yoluna top ister. Zamanla daha iyi olacağım” diye konuştu.

Benzia, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada ise "Bir deplasman karşılaşmasında bile taraftarlarımızın ne kadar etkili, ne kadar coşkulu olduğunu gördüm" dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum