James Rodriguez'in son talibi İtalya'dan

Real Madrid'den ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız James Rodriguez için Manchester United'ın ardından Inter devreye girdi.

James Rodriguez'in son talibi İtalya'dan
27 Mayıs 2017 - 17:34

İtalya Serie A'da son dokuz maçında sadece bir kez kazanabilen ve Avrupa Ligi şansını kaybeden Inter, gelecek sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarını sürdürdü. İtalyan devi bu bağlamda ilk hamlesini Manchester United'ın da talip olduğu James Rodriguez'i alarak yapmak istiyor.

SÜREKLİ OYNAMAK İSTEDİĞİ BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYOR

Real Madrid'de beklediği şansı bir türlü bulamayan ve sadece 20 karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kolombiyalı yıldız, sürekli oynayabileceği bir takımda kendini göstermek istiyor. 

40 MİLYONLUK TEKLİF YAPILDI

Mundo Deportivo'nun haberine göre Inter, Rodriguez için 40 milyon euro'luk bir teklif yaparken, İspanyol devinin bunu değerlendirdiği belirtildi. Ayrıca Milano devinin sahibi Zhang Jindong'un Real Başkanı Florentino Perez'le çok iyi bir ilişkisi olduğu ve bu durumunda transferi güçlendirdiği belirtildi. 

UNITED DA TALİPLER ARASINDA

Ayrıca haberde Manchester United'ın da James için talip olduğu ancak Antoine Griezmann transferini gerçekleştirdiği takdirde Kolombiyalı yıldızdan vazgeçeceği belirtildi. 

31 MAÇTA 21 GOLE KATKI YAPTI

Bu sezon Real formasıyla 31 maça çıkan Rodriguez, 11 gol atarken 10 da asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum