Akhisar Konyaspor'u rahat geçti

Süper Lig’in 33. Haftasında Akhisar Belediyespor, deplasmanda Konyaspor’u 3-0 yenmeyi başardı.

Akhisar Konyaspor'u rahat geçti
27 Mayıs 2017 - 17:32 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 17:46

Süper Lig’de bitime 2 hafta kala Konyaspor evinde Akhisar Belediyespor’u ağırladı. Akigolar karşılaşmada bulduğu 3 golle 3 puanı alan taraf oldu.

Mücadeleye iki ekipte kontrollü başladı. Konyaspor ilk dakikalarda bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk 30 dakikalık bölüm 0-0 tamamlandı.

ÖZER’LE GELDİ

Dakika 30’da sol kanattan ceza sahasına giren Akhisar Belediyespor, Özer Hurmacı’nın şutunda defansında müdahalesi ile ilk golü buldu.

Golden sonra baskı kuran Akhisar Belediyespor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

MIGUEL LOPES SAHNEDE

Dakika 41’de defansın arkasına atılan uzun topta Cikalleshi avantajı sürdürdü. Topu iyi saklayan başarılı oyuncu kaleyi yokladı. Serkan’ın müdahalesinde top yaya açıldı. Gelişine düzgün bir vuruş yapan Miguel Lopes takımının 2. golünü kaydetti.

Mücadelenin ilk yarısı 2-0 Akhisar Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Akhisar Belediyespor, ikinci yarıya golle başladı. Ricardo Vaz Te boş pozisyonda karşı karşıya kaldığı Serkan’ı ayağının dışıyla mağlup etti ve takımını 3-0 öne geçirdi.

Akhisar Belediyespor 3-0’lık skor avantajının da rahatlığıyla maçta tempoyu düşürdü. Konyaspor ürettiği ataklardan sonuca yönelik bir gelişme alamadı ve mücadele 3-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Akhisar Belediyespor, Konyaspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle son 6 haftada rakip filelere 23 gol attı ve kalesinde sadece 1 gol gördü.

Yunus Emre Öztürk - futboo

YORUMLAR

  • 0 Yorum