Jeremain Lens için kritik hafta

Sunderland’e iletilen teklifin ardından bekleme kararı alan Fenerbahçe, oyuncunun durumunun bu hafta netlik kazanmasını bekliyor.

Jeremain Lens için kritik hafta
18 Haziran 2017 - 15:16

Sezon başında Sunderland’den kiralık olarak kadroya katılan Jeremain Lens, sezon içerisinde gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Sunderland, sezon sonunda Fenerbahçe’nin transfer teklifine 8 milyon eurodan cevap verdi. Karşılıklı görüşmelerin ardından rakamın 6.5 milyon euroya kadar inilmesi Fenerbahçe’nin elini zorlarken, transferde Beşiktaş’ın da katılması çıkılmaz bir sonun habercisi oldu.

Fenerbahçe, Lens için son teklifini Sunderland kulübüne iletti. Oyuncu için daha girişimde bulunmayacağını belirten Fenerbahçe, Ada temsilcisinden haber bekliyor.


MAAŞ KRİZİ

Öte yandan oyuncuya senelik 3 milyon euro öneren sarı-lacivertliler, Lens’in 4 milyon talebini de veto etti. Anlaşma şartlarını kendisi oluşturan sarı-lacivertliler, bu hafta oyuncu ve kulübünden haber bekliyor. Tarafların anlaşması halinde gelecek hafta transferde somut adımlar atacak olan Fenerbahçe, aksi halde alternatif senaryolar üretecek.

27 Haziran tarihinde Samandıra’da toplanacak olan Fenerbahçe’de Lens durumunun bu tarihe kadar netlik kazanması bekleniyor. Tatilini Amsterdam'da ailesiyle geçiren Lens, yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirtmişti.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maça çıkan Lens, 5 gol, 17 asistle takıma katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum