Sloukas'a önerilen maaş belli oldu

Üç kupa kazandığı müthiş sezonun kadrosunu korumak isteyen Fenerbahçe, Kostas Sloukas'ı kadroda tutmak için oyuncuya yeni bir kontrat önerdi.

Sloukas'a önerilen maaş belli oldu
18 Haziran 2017 - 14:55 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 15:20

Turkish Airlines EuroLeague, Spor Toto Basketbol Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda zafere ulaşarak sezonu müthiş üç zaferle tamamlayan Fenerabahçe, başarılı kadrosunu korumak için Kostas Sloukas'a yeni bir kontrat önerdi.

YARI YARIYA ZAM ALACAK

2015'te Sarı-Lacivertliler ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ve opsiyon senesinde olan Kostas Sloukas'a Yunan basket sitesi SDNA'nın haberine göre üç yıllığı 4.5 milyon Euro'luk kontrat öneren Fenerbahçe, başarılı oyun kurucuyu kadroda tutmak istiyor. Bu şekilde bir önceki sözleşmesinde 1 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki oyuncu yarı yarıya zam almış olacak. 


FENERBAHÇE'DE OYUNCULARIN KAZANDIĞI MAAŞLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


OBRADOVIC ÖZELLİKLE İSTEDİ

Bu sezon pozisyonunda gösterdiği başarılı performansın yanı sıra oyunun kilitlendiği zamanlarda daima çilingir görevi üstlenen Kostas Sloukas için koç Zeljko Obradovic'in kesinlikle takımda tutulmasını istediği belirtildi. 


OLYMPIAKOS VE PANATHINAIKOS İSTİYOR

Fenerbahçe ile olan kontratındaki opsiyonu kullanarak serbest kalma hakkı olan Yunan oyun kurucuyu, ülkesinin iki dev ekibi Olympiakos ve Panathinaikos takip ediyor.

ÖNEMLİ BİR KATKI YAPTI

Fenerbahçe'nin zafere ulaştığı THY EuroLeague'de bu sezon 29 maça çıkan Yunan oyun kurucu, 9.2 sayı, 4.5 asist ve 2.1 ribaund ortalamaları tutturdu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum