Jimmy Durmaz: Türkiye'ye dönmek isterim

Ligue 1 takımlarından Toulouse'un formasını giyen Jimmy Durmaz, Türkiye'de tekrar forma giymek istediğini belirtti.

Jimmy Durmaz: Türkiye'ye dönmek isterim
05 Haziran 2017 - 17:01

2018 FIFA Dünya Kupası'nın elemelerinde Fransa ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın Stockholm kampında bulunan Jimmy Durmaz, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği'nde çok iyi günler geçirdiğini belirten 28 yaşındaki Jimmy Durmaz, "Türkiye'de futbol oynadığım süre içerisinde çok mutluydum. Türkiye'den transfer teklifi gelirse bunu kesinlikle değerlendiririm. Beni transfer etmek isteyen kulübe ve şartlara göre hareket ederim. Şu anda Fransa'nın Toulouse takımının futbolcusuyum ama hiçbir şey belli olmaz. Gelecek teklife göre Türkiye'ye dönebilirim" ifadelerini kullandı.

“ESKİŞEHİR’E ÜZÜLDÜM”

Milli takımdan arkadaşı Erkan Zengin'in top koşturduğu Eskişehirspor'un finalde kaybetmesine üzüldüğünü dile getiren Durmaz, "Erkan Zengin ile hala konuşmadım. En kısa sürede onu arayacağım. Moralinin çok bozuk ve üzgün olduğunu tahmin ediyorum. Camia olarak Süper Lig'e çıkacaklarına inanıyorlardı. Eskişehir'in yeni stadı ve muhteşem seyircisiyle Süper Lig'de olması gerekirdi." diye konuştu.

AVRUPA’DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Geleceği ile ilgili Durmaz, "Çin’den gelen teklifi teşekkür ederek reddettim. Çin'e gitmek için erken olduğunu düşünüyorum. Şu anda Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorum. Gelecek yıllarda Çin'den bir teklif gelirse o zaman düşünebilirim"  açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum