Mehmet Sepil ve Yılmaz Vural İzmir'de konuştu

Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Göztepe'de Mehmet Sepil ve Yılmaz Vural basına konuştu

Mehmet Sepil ve Yılmaz Vural İzmir'de konuştu
05 Haziran 2017 - 16:56 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 17:02

TFF 1. Lig play-off finalinde penaltılar sonucunda Eskişehir’i 3-2 mağlup ederek Süper Lig’e çıkan Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil ve Teknik Direktörü Yılmaz Vural İzmir’de açıklamalarda bulundu.

“İZMİR’İN İHTİYACI VARDI”

Mehmet Sepil “Elde ettiğimiz zafere İzmir’in çok ihtiyacı vardı. Artık üzerimizdeki ölü toprağı kalktı. Biz ilk olacağız, İzmir’de bu başarıların arkası gelecek. Sadece Göztepe değil, İzmir’de buna ihtiyacımız var. Sabah kupayı görene kadar inanamadım. Çok mutluyum” diye konuştu.

“İNŞALLAH İZMİR İÇİN MİLAT OLUR”

Yılmaz Vural ise “İzmir’den vali, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve belediye başkanları geldi. İzmir beraber olmak istiyor. Göztepe bunun adımını attı. İnşallah Altınordulusu, Bucalısı, Altaylısı, Karşıyakalısı birlikteyiz. Rekabet olsa da biz kardeşiz, başarılarımızı destekleyecek kişileriz. İnşallah İzmir için milat olur. Bu şehrin buna ihtiyacı vardı” şeklinde konuştu.

Vural sözlerine “Çok emek verdik. Çok iyi oynadık, kazanmayı hak etmiştik. Maç öyle bir gelişti ki rakip iki pozisyonda golü buldu. Hak eden kazandı” diye devam etti.

Gelecek sene takımın başında olup olmayacağı hakkında gelen soruya ise Yılmaz Vural “Seneyi boşverelim, şu anın tadını yaşayalım ilk önce” diyerek cevap verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum