Jose Mourinho forvetine kavuşuyor

Sezon boyunca adı Manchester United ile anılan Alvaro Morata'nın Real Madrid'den ayrılarak İngiliz devine transfer olması bekleniyor.

Jose Mourinho forvetine kavuşuyor
09 Haziran 2017 - 17:59

UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve La Liga'da da zafere ulaşan Real Madrid'de istediği kadar süre alamayan Alvaro Morata'nın İspanyol deviyle yolları ayırarak Manchester United'a transfer olacağı iddia edildi. 

"ALVARO DAHA ÇOK OYNAMAK İSTİYOR"

İspanyol forvetin menajeri Juanma Lopez, Real Madrid Kulüp Direktörü Jose Angel Sanchez ile görüşerek oyuncunun ayrılma kararını iletti. Oyuncunun düşünceleriyle ilgili yorumda bulunan Lopez, "Morata bir daha böyle bir sezon geçirmek istemiyor. Takım için harika bir yıldı ancak Alvaro daha çok oynamak istiyor" ifadelerini kullandı. 

70 MİLYON EURO ÖNERECEKLER

Telegraph'ın haberine göre İspanyol oyuncu, Manchester ekibi ile prensipte anlaşma sağlarken, Kırmızı Şeytanlar'ın Eflatun-Beyazlılar'a 70 milyon euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı ancak Real'in 90 milyon euro istediği açıklandı. 

IBRAHIMOVIC'İN ROLÜNÜ ALACAK

Madrid'de Jose Mourinho tarafından a takıma yükseltilen ve önemli bir aşama kaydeden Morata, Portekizli teknik adamla çalışmak için Manchester United'a gitmeyi çok istiyor. 24 yaşındaki oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Zlatan Ibrahimovic'in rolünü alması bekleniyor. 


20 GOL ATTI

Bu sezon Real Madrid formasıyla Devler Ligi ve La Liga'yı kazanan Morata, 40 maça çıkarken 20 gol atıp 5 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum