Jose Mourinho: ''Tam o an Tanrı futbol izliyordu''

Jose Mourinho, eski oyuncularından Christian Eriksen'in yaşadığı talihsiz olayı değerlendirdi ve o an Tanrı'nın futbol izlediğini söyledi.

Jose Mourinho: ''Tam o an Tanrı futbol izliyordu''
14 Haziran 2021 - 01:40 - Güncelleme: 14 Haziran 2021 - 01:48
Jose Mourinho, Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde oyuncusu olan Christian Eriksen hakkında konuştu. EURO2020'de yaşadığı talihsiz olayla tüm futbolseverleri korkutan Eriksen'in durumu ve o an yaşananlarla ilgili konuşan Jose Mourinho, o an göz yaşlarını tutamadığını dile getirdi.

Eriksen'in başına gelen olayı değerlendiren Mourinho, Tanrı'nın o an futbol izlediğini söyledi ve ''Danimarka-Finlandiya maçında yaşananları düşünmeden duramıyorum. Eriksen’in durumu şu anda iyi. Şimdi üzülmek yerine bunun için sevinmeliyiz. Futbol sahalarında neyse ki uzman doktorlar var. Ayrıca o anda Tanrı’nın da futbol izlediğini düşünüyorum. Bütün bunlar, Christian’ın ailesiyle, bizlerle kalmasına olanak sağladı'' ifadelerini kullandı.

Mourinho, futbolun insanları bir araya getirdiğini de belirtirken o an göz yaşlarını tutamadığını ''Futbolun ötesinde bir durumdu ancak bu olayın bize futbolun iyi taraflarını da hatırlattığını düşünüyorum. Sevgi, beraberlik, aile ruhu. Yalnızca kendi ailesi değil, futbol ailesi için de. Futbol insanları bir araya getiriyor. Dua ettim, ağladım ama tüm dünya o anda öyle hissetti. Şimdi ise sevinebiliriz çünkü Christian hayatta ve durumu iyi'' sözleriyle anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum