Josef gitmedi, rota yeniden Sow

Aboubakar ve Fred'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de bütün planlar Josef'in West Bromwich'e gitmemesiyle alt üst oldu. Fenerbahçe, eski oyuncusu Moussa Sow'u bir kez daha gündeme aldı.

Josef gitmedi, rota yeniden Sow
02 Eylül 2017 - 07:30

Fenerbahçe yönetimi, Josef'e West Bromwich tarafından gelen 11.5 milyon euro'luk teklifi kabul etse de İngiliz kulübünün bu transferden vazgeçmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin bütün planları alt üst oldu.

Josef'ten gelecek parayla kadrosuna Aboubakar ve Fred'i katmak isteyen Fenerbahçe, paranın gelmemesinden ötürü transferde şov yapamadı. Bu da yönetimin moralini bir hayli bozdu. Transferde paniğe kapılan Fenerbahçe, bu olayların ardından rotayı eski oyuncusu Moussa Sow'a çevirdi. Aykut Kocaman'ın da onayıyla sarı-lacivertliler Sow'u bir yıllığına kiralamak için harekete geçti.

Senegalli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Al Ahli kulübüyle görüşecek olan yönetim, 31 yaşındaki oyuncuyu en kısa zamanda takıma katmanın hesaplarını yapıyor.

Moussa Sow, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Fenerbahçe'de 37 maça çıktı, bu 37 maçta 15 gol atarken 3 de asist yapmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum