Roberto Soldado: "15 golü geçersem ne mutlu bana"

Fenerbahçe'nin yeni transferi İspanyol oyuncu Roberto Soldado, FB TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Roberto Soldado: "15 golü geçersem ne mutlu bana"
02 Eylül 2017 - 07:33

Fenerbahçe'nin bu sezon Villarreal'den transfer ettiği İspanyol futbolcu Roberto Soldado, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte Roberto Soldado'nun sözleri:

"Tüm hedefimiz kupalar için mücadele etmek olacak. Tek düşüncemiz bu. Biz büyük bir kulübüz ve iyi bir kadromuz var. Aramıza yeni oyuncular katılırsa bu seviyemizi daha da yukarıya çıkaracaktır. Zaten iyi bir seviyemiz var ama bize katkı sağlayacak oyuncular olacaktır. Şampiyonluğa ulaşabilmek için çok çalışmamız ve yüzde yüz bir performansla katkı vermesi gerekiyor."

Valencia’daki rakamlara ulaşmak isterim. Olabilecek en fazla sayıda gol atmak istiyorum. Bu en büyük dileğim. Burada 2 haftalık bir süreci geride bıraktım. Forvet oyuncuları her zaman gol ve önceki istatistiklerini geçmek, atabildiği kadar gol atmak ister. 15 golün üzerine çıkarsam ne mutlu bana."

Aslında sahaya çıktığınızda motive olmak için her şeyi yapan bir taraftar var. Isınmada tüm oyuncuları teker teker tribüne çağırıyorlar. Bu gördüğüm bir şey değildi. Taraftarların önüne gittiğimde motivasyon oluyorsunuz. Yüzde yüz performansı sağlayan şeylerden biri bu. Taraftarlardan beklentimiz desteklerini sürdürmeleri. Eğer bunu yaparlarsa Soldado’nun en iyi görüntüsünü görecekler ve bu takıma da yansıyacaktır."

32 yaşındaki İspanyol futbolcu Fenerbahçe formasıyla Vardar maçlarında ve Trabzonspor lig karşılaşmasında oyuna sonradan girmiş, Gençlerbirliği deplasmanında ise ilk onbirde görev yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum