Josef Kocaman'ın isteğini açıkladı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu sezon başında teknik direktör Kocaman'la yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı.

Josef Kocaman'ın isteğini açıkladı
05 Ağustos 2017 - 18:52 - Güncelleme: 05 Ağustos 2017 - 19:10

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Brezilyalı oyuncu, Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptığını belirtti ve “Hocamız hepimizden en iyisini almaya gayret ediyor. Sezon başında bana stoper oynayıp oynayamayacağımı sordu. Ben de ihtiyaç olursa olabileceğini söyledim. Önemli olan hocamızın isteklerini yapmak. Taktiksel olarak eksiklerimiz var ama zamanla teknik direktörümüz tüm bunları düzeltecektir” yorumunu yaptı.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşayabileceklerini de belirten Josef, “Büyük takımlarla hazırlık maçları yaptık. Avrupa Ligi’nde şampiyonluk olabilir, neden olmasın” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’ye 2015-16 sezonu başında Vitor Pereira’nın önerisiyle transfer olan Josef de Souza, “Düzeltmemiz gereken çok şey var. Daha 1 ayı geride bıraktık. Sahaya çıktığımızda ne istediğimizi, nasıl gol atacağımızı biliyoruz. Bu bir futbolcu için önemlidir. Bir yolumuz var, onu takip edeceğiz. Hocamız bize bu dönemde çok güven verdi” sözlerini kullandı.

POLONYA BASININA GÖRE FENERBAHÇE ANDERLECHT'İN FORVETİNE TALİP.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN..

YORUMLAR

  • 0 Yorum