Josef transferinde engel

Fenerbahçeli Josef de Souza'nın WBA'ya transfer olması beklenirken, İngiliz kulübünün önceliği PSG'li Grzegorz Krychowiak'a verdiği ve Josef transferinden vazgeçilebileceği iddia edildi.

Josef transferinde engel
30 Ağustos 2017 - 16:16 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 16:17

Fenerbahçe'den West Bromwich Albion'a gitmesi beklenen Brezilyalı Josef de Souza'nın transferi gerçekleşmeyebilir.

PSG'de oynayan Gregorz Krychowiak'ı sağlık kontrolünden geçiren WBA'nın Polonyalı oyuncunun hem Avrupa pasaportu taşıması hem de kalite ve tecrübe olarak Josef'in önünde olması sebebiyle İngiliz kulübü Polonyalı oyuncuyu Josef'e tercih edebilir.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Tony Pulis'in bu transfer için oldukça istekli olduğu öğrenilirken, yaşanan bu gelişme sonrası Josef'in WBA tarafından 2. plana atıldığı kaydedildi. Krychowiak ile her konuda anlaşmaya varan WBA'nın Josef transferinden nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Polonyalı oyuncu Grzegorz Krychowiak PSG'ye Sevilla'dan 34 milyon euro gibi bir bedelle transfer edilmişti. Polonyalı oyuncu geçtiğimiz sezon PSG'de 19 maça çıkarken gol atıp, asist yapamadı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Josef de Souza ise geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 45 maça çıktı. Bu 45 maçta 7 gol atıp, 3 de asist yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum