Nicolo Melli'den Fenerbahçe sözleri

İtalya Milli Takımı'yla Eurobasket 2017'de mücadele edecek olan Fenerbahçe Doğuş'un yeni transferi Nicolo Melli'den flaş açıklama: "Fenerbahçe için NBA'i reddettim."

Nicolo Melli'den Fenerbahçe sözleri
30 Ağustos 2017 - 14:16 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 16:32

Fenerbahçe Doğuş’un yıldız basketbolcusu Nicolo Melli, Fenerbahçe'ye gelmek için NBA’den gelen büyük teklifleri geri çevirdiğini söyledi.

Fenerbahçe Doğuş'un yeni transferi İtalyan basketbolcu Nicolo Melli, İtalyan basınında Corriera Della Sera gazetesine açıklamalarda yaptı. NBA'den büyük bir teklifi reddettiğini ifade eden oyuncu, Hayır demek kolay değildi ve NBA benim çocukluğundan beri rüyam fakat önce Fenerbahçe ile Euroleague kazanmak istiyorum diye konuştu.

26 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü antrenörü Zeljko Obradovic'in kendisini çok istediğini ifade etti. Yıldız basketbolcu, uyum sorununu atlatmak için vatandaşı Luigi Datome'nın kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Fenerbahçe Doğuş'un bir başka yıldızı Luigi Datome ile birlikte Eurobasket 2017'de İtalya formasıyla mücadele edecek olan 2.05 m boyundaki Nicolo Melli, Alman ekibi Brose Baskets Bamberg'ten transfer edilmişti.

İtalyan yıldız geçtiğimiz sezon Bamberg formasıyla Turkish Airlines Euroleague'de forma giydiği 30 maçta 11.5 sayı, 7.4 ribaunt, 2.3 asist ortalamaları tuturmuş ve takımının Almanya Lig şampiyonu olmasında önemli katkıda bulunmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum