Juve'den müthiş geri dönüş

İtalya Ligi’nin ikinci hafta maçında Genoa deplasmanına konuk olan Juventus, müthiş bir geri dönüşe imza atarak 4-2 kazandı.

Juve'den müthiş geri dönüş
26 Ağustos 2017 - 20:47 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 20:55

Genoa deplasmanında sahaya çıkan şampiyon çıkan Juventus, 7.dakikasında 2-0 geriye düştüğü maçta inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Arjantinli yıldız Dybala hat-trick yaparak maça damgasını vurdu.

Maç golle başladı

Genoa deplasmanına konuk olan son şampiyon Juventus, maça iyi başlayamadı. Maçın henüz 37.saniyesinde talihsiz bir dokunuşla topu kendi ağlarına gönderen Miralem Pjanic, ev sahibi ekibin henüz maçın başında öne geçmesine neden oldu. Bu golden sonra şoku atlatamayan Juventus’un üzerine giden Genoa, 7.dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Andrej Galabinov ile değerlendiren ev sahibi, skoru 2-0’a getirdi.

Dybala sahnede

İkinci golden sonra toparlanan son şampiyon, rakibinin üzerine gitmeye başladı. Önde olma psikolojisi içinde kendi sahasına yaslanan Genoa’nın kalesine rahat giden Juventus, geri dönüşün iilk sayısını 14.dakikada buldu. Barcelona’nın istediği Paulo Dybala’nın harika golüyle fark ikiye indi. Juventus’un, ev sahibi ekibinin kalesini şut yağmuruna tuttuğu ilk 45 dakikanın son dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Juventus, maçta dengeyi sağladı.

Geri dönüş tamam

İkinci yarıya da iyi başlayan Juventus, oyun üstünlüğünü eline geçirdi. Zaman zaman hakimiyeti Genoa’ya kaptırsa da konuk takım, skor üstünlüğünü ele geçirdi. 62.dakikada Mandzukic’in asistiyle golü atan Juan Cuadrado, takımını 3-2 öne geçirdi.

90.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Dybala, skoru belirledi.4-2.

Juventus bu skorla ilk iki haftayı kayıpsız kapatarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Genoa ise ilk iki hafta itibariyle 1 puanda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum