Messi üç puanı getirdi

Arda Turan'ın ilk 18'de bulunmadığı Barcelona Alaves karşısında zorlanmasına karşın Messi'nin iki golüyle sonuca gitti. Yıldız oyuncu ilk yarıda bir de penaltı kaçırdı.

Messi üç puanı getirdi
26 Ağustos 2017 - 21:09

İspanya 1.Ligi (La Liga) 'nin 2.haftasında Barcelona, Deportivo Alaves deplasmanına çıktı. Lionel Messi'nin yıldızlaştığı maçta Katanlarlar üç puanı kazanmayı bildi.

Messi ilk yarıda penaltı kaçırdı, ikinci yarı galibiyeti getirdi

Katalanlar maça baskılı ve etkin başladı. Luis Suarez'in sakatlığı yüzünden kadroda olmadığı karşılaşmada, Messi tüm sorumluluğu üstlendi.

Barcelona maçın başından beri önemli pozisyonlar yakalasada ilk yarım saatlik bölümde golü bulamadı.

38.dakikada penaltı kazanan Katalan ekibinde topun başına Lionel Messi geçti ve penaltı vuruşunu skora çeviremedi. Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Katalanlar, dakikalar 55'i gösterirken maçtaki ilk golünü Lionel Messi ile buldu: 1-0

Bu gol aynı zamanda Messi'nin barcelona formasıyla La Liga'daki 350. golü oldu.

Golden sonra baskısını iyice arttıran Barca'nın ikinci golü bulması çok gecikmedi, dakikalar 66'yı gösterirken Lionel Messi kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0

90 dakika bu skorla tamamlandı. Katalanlar zor deplasmandan 3 puan çıkarmayı bildi.

Ernesto Valverde yönetiminde sezona kötü başlayan Barcelona ligin ilk iki maçını kayıpsız geçti ve puanını 6'ya çıkardı. Alaves ise  ilk iki haftayı puansız kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum