Juventus bir transferi daha bitirmek üzere

Yaz transfer dönemine hızlı giren ve kiralık iki oyuncusunun bonservisini alan ve bir de Rodrigo Bentancour'u renklerine bağlayan Juventus bir transferi daha bitirmek üzere.

Juventus bir transferi daha bitirmek üzere
16 Haziran 2017 - 16:08

İtalya Serie A'da üst üste 6. şampiyonluğuna ulaşan Şampiyonlar Ligi'nde ise kupayı final maçında kaçıran Juventus, yaz transfer döneminin dördüncü imzasını Steven N'Zonzi ile atmak üzere. 

Tuttosport'un haberine göre uzun süredir ilgilendiği Steven N'Zonzi için gaza basan Zebralar, Sevilla ile görüşmelere hızlandırdı. Endülüs ekibiyle bonservis konusunda görüşmeleri yürüten Juventus heyeti, 40 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini aşağıya çekmeye çalışıyor. 

ALLEGRI ÇOK İSTİYOR

Oyuncuyu çok isteyen Torino ekibinin teknik direktörü Massimo Allegri'nin ne pahasına olursa olsun bu transferin bitirilmesini istediği ve Juventus'un da çok kısa bir süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

İKİ SEZONDA 92 MAÇ

2015-2016 sezonunun başında İspanyol ekibine transfer olan Fransız orta saha oyuncusu iki sezonda 92 maça çıkarken 7 gol atıp 4 de asist yaptı. Ayrıca 28 yaşındaki oyuncu 2016'da kazanılan UEFA Avrupa Ligi zaferinde de rol aldı. 

DÖRDÜNCÜ TRANSFER OLACAK

Yaz transfer döneminde daha önce kiralık olarak kadrosunda tuttuğu Mehdi Benatia için Bayern Münih'e 17 milyon Euro ve Juan Cuadrado için de Juventus'ua 20 milyon Euro ödeyerek oyuncuları kadrosuna kattı. Ayrıca Boca Juniors'tan Rodrigo Bentancour'u renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, bu transfer için 10.5 milyon Euro ödedi. Steven N'Zonzi transferi de gerçekleşirse İtalyan devi bu yaz dördüncü transferini yapmış olacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum