Kalinic resmen Milan'da!

 Transfer döneminin en hareketli ekiplerinden biri olan İtalya 1. Ligi (Serie A) ekibi Milan, golcü isim Kalinic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kalinic resmen Milan'da!
22 Ağustos 2017 - 14:52 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 14:58

Transfere doymayan Kırmızı-siyahlılar, Fiorentina’nın 29 yaşındaki Hırvat santraforunu kiralık olarak renklerine bağladı. Milan oyuncunun bonservisini alma hakkına da sahip. Sözleşmenin detayları ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmayan kulübün bu hafta içinde basını bilgilendirmesi bekleniyor. İtalyan basınına göre Milano ekibi oyuncuyu 5 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında renklerine bağladı. Kırmızı-siyahlılar Sırp forvetin sözleşmesindeki özel maddeyi kullanarak gelecek sezon 20 milyon Euro bedel ile oyuncunun bonservisini de almayı planlıyor.

Milan transfere doymuyor

Transfer sezonunu oldukça hareketli geçiren Milano ekibi daha önce kadrosuna Bonucci, Hakan Çalhanoğlu, Andre Silva, Musacchio, Conti, Biglia, Kessie, Borini ve Ricardo Rodiguez gibi yıldızları katmıştı. En son transferi Kalinic, Milan’ın efsane isimlerinden Andriy Shevchenko’nun adıyla anılan 7 numaralı formayı giyecek.

Sırp forvet, son 2 sezonda Fiorentina formasıyla 68 maçta 27 kez fileleri havalandırmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum