West Ham ile Bilic yol ayrımında

İngiltere Premier League ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic kötü gidişin ardından takımdan gönderilebilir.

West Ham ile Bilic yol ayrımında
22 Ağustos 2017 - 14:50

İngiltere Premier League takımlarından West Ham United'ın teknik direktörü olan ve bir dönem ülkemizde Beşiktaş'ı da çalıştırmış olan Hırvat teknik adam Slaven Bilic West Ham ile yol ayrımında.

İngiltere'nin prestijli gazetelerinden The Times'in haberine göre 48 yaşındaki teknik adamın kaderi oynanacak olan maçlara bağlı. Lige istediği gibi başlayamayan ve önce ilk hafta Manchester United'a 4-0, ikinci haftada da Southampton'a 3-2 kaybeden ve Premier League'in son sırasında yer alan West Ham'da teknik direktör Bilic için bir karar verileceği iddia edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımda kalıp kalmayacağına sezon sonuna karar verilmesi planlanan Bilic'in durumu alınan kötü sonuçların ardından masaya yatırıldı. 

Haberde Bilic'in geleceğinin sallantıda olduğu ve en geç ekim ayının sonuna kadar karar verileceği iddia edildi. Yarın West Ham'ın İngiltere Lig Kupası'nda Cheltenham Town maçında alacağı beklenmeyen bir sonuç Bilic'in görevini bitirebilir ifadeleri de kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum