Karabağ - Sivasspor muhtemel 11'ler

Sivasspor, Avrupa Ligi'ndeki üçüncü dördüncü maçında Karabağ ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Karabağ - Sivasspor muhtemel 11'ler
26 Kasım 2020 - 01:22 - Güncelleme: 26 Kasım 2020 - 12:52
UEFA Avrupa Ligi gruplarının üçüncü maçında Karabağ ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. 

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek. Mücadele saat 20:55'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Mutemel 11'ler

Karabağ: Mehemmedeliyev; Medvedev, Guseynov, Medina, Huseynov; Qarayev, Andrade, Matic; Ozobic, Kwabena, Zoubir.

Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner, Appindangoye, Uğur, Claudemir, Cofie, Robin, Yasin, Gradel, Kone

Takımların son durumu

Ligde 9 maçta 18 puan toplayarak maç eksiğine liderlik koltuğunda bulunan Karabağ, Avrupa Ligi'ne istediği başlangıcı yapamadı. Azerbaycan ekibi, ilk 3 maçta galibiyet alamadı ve grupta son sırada yer alıyor.

Villarreal dönüşü sürpriz kayıp

Süper Lig'de geçen sezona damga vuran Yiğidolar, bu sene henüz ritim tutturamadı. Avrupa Ligi sebebiyle de üst üste maçlar yapmak zorunda kalan Sivasspor'un Süper Lig'deki galibiyet hasreti 4 maça kadar çıktı. Ancak Avrupa Ligi'ndeki son maçta Karabağ karşısındaki aldığı galibiyetle gruptan çıkma iddiasını sürdürüyor. Bu maçı da kazanmaları durumunda son iki karşılaşmada kendi kaderlerini belirleyebilirler.

İlk maçta kazanan Sivasspor oldu

Sivasspor ile Karabağ, Avrupa kupaları tarihinde ikinci kez karşılaşacak. Grupta ilk maçta Sivas'ta oynandı ve temsilcimiz sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum