Bir gol daha iyi anlatılamazdı

Manchester United'ın efsane isimlerinden Eric Cantona'nın, yıldız oyuncu Mesut Özil'in birkaç yıl önce attığı golü nasıl anlattığını bir kez daha hatırlayalım.

Bir gol daha iyi anlatılamazdı
25 Kasım 2020 - 16:03 - Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 16:36
Hem kariyeri hem saha içi hem de saha dışı tavrıyla, karizmasıyla Eric Cantona sözüne değer verilen bir futbol adamıdır. Hal böyle olunca, Arsenal'de Mikel Arteta'nın kararıyla Premier League kadrosuna alınmayan Mesut Özil ile ilgili unutulmaz sözü bir kez daha akıllarımıza geliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal formasıyla Mesut Özil'in attığı belki de en güzel gollerden biriydi! Ludogorets deplasmanında Mesut'un attığı bu müthiş gol için Cantona, ''Mesut Özil'in Ludogorets'e attığı gol tam bir futbol orgazmıdır. Arkama yaslanıp izlerim. Kalecinin üstünden atması, Shakira gibi kıvrılması ve kaleye gönderdiği minik dokunuş... Bazen futbol gerçekten bir sanattır'' ifadelerini kullanmıştı.

Aslında haksız da sayılmaz! Bazı futbolcular, futbolu gerçekten bir sanata dönüştürüyor. Biz de futbolseverler olarak bu güzel sanatı izlemeye doyamıyoruz.

Mesut Özil'in Kudogorets'e attığı o muhteşem golü izliyoruz;

YORUMLAR

  • 0 Yorum