Kartal'ın rakipleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılma hakkı kazanan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli oldu.Şampiyonlar Ligi kura çekini ne zaman saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Kartal'ın rakipleri belli oldu
23 Ağustos 2017 - 15:23

Ön eleme maçlarının tamamlanmasının ardından Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak olan takımlar belli oldu ve kura torbaları kesinleşti. Yarın gerçekleşecek olan kura çekimine Beşiktaş 3. torbadan girecek. İşte Siyah-Beyazlıların muhtemel rakipleri;

1.torba: Real Madrid, Bayern Münih, Chelsea, Benfica, Juventus, Shakhtar Donetsk, Spartak Moskova, Monaco

2.torba: Barcelona, PSG, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City, Sevilla, Porto, Manchester United

3.torba: BEŞİKTAŞ, Tottenham, Basel, Roma, Anderlecht, Olimpiakos, Napoli. Liverpool turu atladığı takdirde bu torbadan kuraya katılacak.

4.torba: Maribor, Celtic, RB Leipzig, Feyenoord. Bu torbaya katılacak 4 takım, bu akşam oynanacak maçların ardından belli olacak.

Kura çekimi ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ın grup aşamasındaki rakipleri, 24 Ağustos Perşembe günü TSİ 19:00'da Monaco'daki Grimaldi Forum'da çekilecek kura ile belli olacak. Monaco’da düzenlenecek kura çekimine Başkan Fikret Orman ile birlikte birkaç yönetici isim daha katılacak. İlk hafta maçları 12-13 Eylül tarihlerinde oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum